Om meg

Bildet mitt
Håper du får en trivelig reise på mine blogger. Klikk på bildet mitt, så kommer du til de andre. Du finner litt av hvert om mangt og mye :)

søndag 13. januar 2013

Om stamming

En ung jente forteller om følelser, skole og behandling for sin stamming.
Linken finner du HER.

2 kommentarer:

 1. Hei! Kom over bloggen din etter å ha søkt etter info om logopediutdanning. Lurer derfor på om jeg kan stille deg noen spørsmål om det? Jeg stiller dem uansett, så bestemmer du selv om du vil svare. :)

  Jeg har bestemt meg for å søke meg inn på logopedistudiet til høsten, men er usikker på hvor stor sjansen er for å komme inn. Innbiller meg at man må ha supergode karakterer fra bachelorstudiet for å i det hele tatt ha en sjanse. Stemmer det? Eller har man en sjanse selv med et par C'er og B'er på vitnemålet?
  Hvor har du studert? Vet at man kan søke i Oslo, Bergen og Bodø, og at Tromsø har et deltidsstudie, men at der er det inntaksstopp til høsten.

  Håper du kan svare på spørsmålene:)


  SvarSlett
 2. Hei Anonym !

  Tiden har gått siden jeg studerte logopedi, og sikkert kravene også.
  Noe info finner du på denne nettsiden http://www.logopeden.no/undersider/utdanning.asp
  Søk på nett, så finner du sikkert mer.

  Den gang var det det gamle karaktersystemet som ble brukt.

  Jeg hadde fireårig lærerskole fra Hamar, og jobbet mange år i skolen først. Deretter måtte jeg ha ett år til med spes ped, eller småskoleped, det tok jeg også på Hamar, så hadde jeg et sommerkurs ved spesiallærerhøyskolen på Hosle, og deretter logopedutdanningen på samme sted.

  Det har vært et fantastisk yrke gjennom resten av mitt yrkesaktive liv, og kan varmt anbefales.

  Lykke til !

  SvarSlett

Koselige meldinger :)